Mobiilisovellukset

Mobiilisovellukset tarpeidesi mukaan

Onko tavoitteenasi saada markkinoille erottuva mobiilipalvelu? Meidän kautta se onnistuu. Asiakkaitamme ovat pääasiassa pk-yritykset ja startupit. Heidän sovellus-ideoitaan olemme toteuttaneet sekä yritysten sisäiseen käyttöön että palvelemaan ja viihdyttämään heidän asiakkaitaan. Arvostamme asiakkaidemme ajatuksia ja kuuntelemme heitä idean syntyvaiheesta valmiin palvelun julkaisuun.

Kauttamme onnistuu sovellusten hankkiminen iOS- ja Android-alustoille. Tarvittaessa toteutamme myös sovellusten taustajärjestelmät ja hallintapaneelit.

iPhone mobiilisovellukset

iOS vai Android? Vai molemmat?

iOS on Applen julkaisema älypuhelinalusta ja se toimii erillisinä versioina sekä iPhonessa, Apple Watchissa ja iPadissa. Olemme keskittyneet sekä iPhone ja iPad sovelluksien kehitykseen (Swift-kehitys). Android taas on Googlen kehittämä älypuhelinalusta, joka on tällä hetkellä kaikkein suosituin älypuhelinalusta. Android alustaa käyttäviä puhelinmalleja on myös paljon, jopa tuhansia.

Toteutamme mobiilisovellukset laadukkaasti molemmille alustoille, mutta voit halutessasi tilata sovelluksen esimerkiksi pelkälle iOS:lle.

iOS & Android
N

Laadukas toteutus ja testaus

Mobiilisovelluksen toteutus tapahtuu kustannustehokkaasti ja läpinäkyvästi. Testiversiot ja suunnitelmallinen testaus asiakkaan kanssa varmistavat korkean laadun.

Julkaisu ja ylläpito

Me julkaisemme sovelluksen puolestasi valitsimiisi sovelluskauppoihin (App Store / Google Play). Me myös huolehdimme sovelluksen ylläpidosta ja mahdollisista päivityksistä.

f

Uusin teknologia

iOS-sovelluksien kehityksessä käytämme Swiftiä ja Objective-C:tä. Androidin puolella käytämme Kotlinia ja Javaa.

Tietoturva

Huolehdimme sovelluksen turvallisuudesta ja tietoturvasta. Käytämme aina viimeisintä teknologiaa, jotta sovelluksesi on ajan tasalla.